петак, 27. септембар 2013.

Pavle, jel te tako učili u bogosloviji

"Pa ja mislim da se to treba ne održi jer su me ti isti kao malog jebali u čmar." - rekao je Pavle Upuvani misleći na svoje kolege katolike


Desi se da svako ima nešto pametno da kaže, da kao izrazi svoj stav, govori u ime neke svoje organizacije sekte kulta ili religije.. Šta god. Tako i ovaj smrad od čoveka, fašista i pripovedač zatvorenog uma današnjice rešio da saopšti da je parada ponosa " crno da crnije ne moze biti. "

som upuvani
Sprečavanje mortaliteta i dizanje nataliteta.. pa čekaj što koj đavo da je dižemo? Što da rađamo decu u ovakvom mračnom periodu i dehumanizaciji čovečanstva? Gde vladaju korumpirani i nesposobni. Majke koje u periodu trudnoće izgube posao. Da radimo 16 sati u 3 smene da prehranimo 4 ili 5 deteta.. i još kilo i KILO obaveze pored prehranjivanja istih. Da vam plaćaju jebene poraze za vazduh koji dišu i vodu koju piju? Slušaj ovo.. PUŠI KURAC .!.

Homoseksualci mogu da usvoje neko dete iz sirotišta i da se brinu o njemu bolje negoli neki hetero par koji se nalazi u bračnom problemu ( a to je danas kao dobar dan ), i koji eventualno ako ne i sigurno ostavi neki veliki ožiljak detetu u periodu odrastanja. Puši kurac some zatvorenoumni.

I ono.. duhovne i moralne obnove srpskog naroda. Aha ok. Dakle.. svi oni koji nisu "standard" treba da se izbace iz društva? Oni koji imaju progeriju i crnu kugu su delo Satane? Onima kojim androgen se luči više nego estrogen? Da.. to da.. u knjizi koja je stara 2000 godina gde medicina i nauka još nije bila razvijena.. i gde se sve što je "prijatno za oko Božije delo a sve što mi se ne sviđa delo Satane.
Usput.. jel si gledao kako je Ifet ostavila Ahmeda u " kad lišće pada" ? Imaš to na Prvoj Srpskoj.

Idemo dalje. Pitali su ga šta bi poručio ljudima iz LGBT populacije koji planiraju paradu ponosa. Citiram
Čega se pametan stidi, budala se ponosi.
Ljudima kojima društvo zabranjuje da budu to što jesu svakako da ne mogu da iskazuju to pred drugima. Jel se ponosiš što si srbin? Idi u Hrvatsku sa majcom srpske zastave i vidi šta će da ti se desi. Dokle god učite da terate druge da mrze ili izbegavaju nešto što nije uobičajno ili standardizovano sigurno će biti nasilja i rata. Šta je sa onim " Voli bližnjeg svog kao sebe samog " jel si izgubio tu stranicu u bibliji ili su ti je političari iscepali na spavanju. Svi se ponosimo na to što jesmo! Parada je samo politički protest.
Нема коментара:

Постави коментар