недеља, 29. септембар 2013.

Što me zabole: Stojanović Seronja bi samo da se prca

Sera sa dečkom

"Posle par noći tucanja sa pederima i transvestitima, poželeo sam da promenim malo i da isprobam ženke u srbiji." - izjavio je Žare Seronja 


Veoma slabo poznat skoro nepoznat.. neki tamo Žarko Stojanović zvani Sera navodno selebriti pošto je pobedio u lenčarenju kod Velikog Brata, par meseci je proveo u Francuskoj, i malo da promeni da dođe u Srbiju. Razlog za to, kako zvanično saznajemo je da zbog procepa u rektumu mora da pauzira sa pasivnošću i da postane aktivac. " Počeću sa ženkama jer sam čuo da im se važin dosta rasteže, pa kad se uhodam vratiću se na moju prvenstvenu strast."

redakcija Blica
"Al čekaj, ako se pojavljuje na blic novinama onda je poznat!?", pitate se, al setimo se ko radi za Blic novosi. Šimpanze sa završenim daktilografskim kursom. Kucaju beskorisne stvari o beskorisnim ljudima. Bravo za njih. Koriste životinje u takve svrhe.. sramota. Realno nikog nije briga šta pišu ove novine a još manje šta imaju da pišu o ovom bezvrednom pederčini. Ako ima reda i zakona njega bi na vešala... i još na kolac. Mada bi on u tome uživao al ajde.

Нема коментара:

Постави коментар